loading...

vineri, 21 octombrie 2016

Vizele pentru Canada, vor fi eliminate de anul viitor!

Conform Mediafax, presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Bruxelles ca România a ajuns la o intelegere rezonabila cu Canada privind eliminarea vizelor de la 1 decembrie 2017 pentru romani. In felul acesta, Romaniaisi retrage rezerva pe care a declarat-o fata de Acordul economic UE-Canada (CETA).

''Am o veste in aceasta dimineata. In această dimineata s-a ajuns la un acord cu partea canadiana, un acord rezonabil pentru ambele parti si in acest fel suntem in situatia foarte potrivita pentru discutia de astazi sa ne retragem rezerva pe care am declarat-o fata de CETA. România nu mai are niciun fel de obiectiuni fata de Acordul comercial cu Canada'', a spus presedintele statului, conform mediafax..


Potrivit acest acord, de la 1 mai 2017 cei care au mai călătorit în Canada,nu mai au nevoie de vize, iar incepand cu  1 decembrie 2017 se elimina total vizele pentru români. Canada ar putea reveni asupra acestei decizii numai dacă numarul de imigranti ilegali va fi foarte mare, dar doar in primii trei ani de la ridicarea vizelor.


Niciun comentariu:

loading...