loading...

sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, şi Theresa May, premierul Marii Britanii, confirmă menţinerea angajamentelor în cadrul Alianţei Nord-Atlantice. SUA şi Marea Britanie vor semna un acord comercial.

Dupa intrevederea de la Casa Alba, Donald Trump si Theresa May  au reafirmat mentinerea angajamentelor asumate in cadrul Aliantei Nord-Atlantice

Conform cotidianului The Telegraph, in cursul conferintei de presa organizate impreuna cu Donald Trump, Theresa May a declarat: Donald Trump "mi-a dat asigurari ca Statele Unite sustin NATO in proportie de 100%"

Premierul Marii Britanii, Theresa May  a subliniat ca va incerca sa convinga liderii tuturor statelor europene sa aloce 2% din PIB apararii. In campania sa electorala, Donald Trump a cerut in mai multe randuri indeplinirea in mod proportional a angajamentelor tuturor tarilor in cadrul Aliantei Nord-Atlantice.


Presedintele SUA, Donald Trump apreciaza ca iesirea din Uniunea Europeana va fi un lucru "extraordinar" pentru Marea Britanie, notand ca relatiile dintre Washington si Londra au fost o "mare forta a istoriei", precizand ca vor semna un acord comercial si acceptand invitatia unei vizite.
                                                                    sursa foto: mediafax

Niciun comentariu:

loading...