loading...

joi, 1 septembrie 2016

Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca isi retrag demisiile.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente SMURD din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca isi retrag demisiile. Acestia declara ca au primit "semnale pozitive din partea Ministerului Sanatatii", potrivit afirmatiei medicului Alexandru Caloian.

"Am decis sa ne retragem demisiile si sa facem o cerere de revocare. Ne-au determinat semnalele pozitive si semnalele ca lucrurile se vor rezolva si nu vor mai continua in maniera de pana acum. Am purtat discutii cu conducerea ministerului. referitor la cine va fi manager, aceasta decizie va fi luata cat de curand si va fi comunicata. Am primit semnale pozitive in sensul ca nu vor mai exista disfuncţionalitati in asigurarea serviciului departamentului", a declarat medicul Alexandru Caloian de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.


Potrivit acestuia, toti cei 22 de medici care anterior isi inaintaseră demisiile, ca urmare a  „presiunii psihologice” şi a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Păun, dar si a managementului defectuos care afecteaza calitatea actului medical, le-au retras.


loading...