loading...

miercuri, 24 august 2016

Desi medicii i-au spus ca mai are de trait 3 saptamani, azi, ea a devenit un faimos bloger de life-style.

Povestea acestei femei de succes, pe nume Mama Cax, poate impresiona si inspira pe oricine si poate da lectii de viata  tuturor celor care trec prin situatii de viata devastatoare.

La varsta de 14 ani,  Mama Cox  a fost diagnosticata cu cancer, iar medicii i-au dat ca pronostic doar 3 saptamani de trait. Din fericire, ea a reusit sa supravietuiasca in mod miraculos, dar boala cumplita de care suferea a fortat medicii sa-i amputeze piciorul drept.

In ciuda acestui fapt, nu si-a pierdut increderea  in ea, chiar, mai mult, acest fapt a ambitionat-o, preferand o abordare pozitiva a vietii. Nu a acceptat sa-si planga de mila si prin munca asidua, a devenit unul din cei mai renumiti bloggeri de Fashion, Beauty si Life-Style, din lume.

Cand a fost intrebata, de un reporter, ce a ajutat-o sa mearga mai departe in viata, aceasta a declarat pentru site-ul Bored Panda :

"Cred că umanitatea, sau lipsa ei, ma ajuta sa merg mai departe. Vazand toata bunatatea din lume si oamenii care m-au sprijinit în calatoria mea, ma face sa ma simt ca si cum nu ar trebui să renunt."


Acum, tanara  Mama Cax este o femeie de succes. Ea tine un blog despre calatorie, mancare si moda  si este o sursă de inspiratie pentru multi dintre cei ce ii citesc textele.


loading...