loading...

luni, 15 august 2016

Gigi Becali ii da sfaturi despre post si viata fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea.

Gigi Becali a explicat ce inseamnă si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anuntă zilnic ce mananca si ce bea, inca de la începutul Postului Sfintei Marii.
”Eu tin post cat pot pentru ca am probleme de sanatate. Postul este pregatirea trupului pentru a primi Sfanta Impartasanie. Postul de alimente e o mică parte din ceea ce trebuie sa facem pentru pregatire. Dacă doar postim şi nu renunţăm la pacate, nu are nicio valoare postul. ”, a spus Gigi Becali, la Antena 3, arătând că el are dezlegare de la duhovnic să consume lapte și brânză în această perioadă.
   Dupa ce a văzut mesajele Elenei Udrea pe Facebook, in care anunta zilnic ce mananca si ce bea, inca de la inceputul Postului Sfintei Marii, Gigi Becali a explicat ce inseamnă si cum trebuie tinut postul.
   ”Eu tin post cat pot pentru ca am probleme de sanatate. Postul este pregatirea trupului pentru a primi Sfanta Impartasanie. Postul de alimente e o mica parte din ceea ce trebuie sa facem pentru pregatire. Daca doar postim si nu renuntam la pacate, nu are nicio valoare postul. ”, a spus Gigi Becali, la Antena 3, sustinand ca el are dezlegare de la duhovnic sa consume lapte si branza in perioada postului.
   ” Daca vrea sa faca postul, sa se impartaseasca vrednica, atunci trebuie nici sa se duca la mare. Pentru ca are un corp frumos si sminteste barbatii. Trebuie sa spui la impartasanie ca ai fost la plaja si ca ai smintit barbatii. Daca spui, se sterge. Nu poti sa slujesti si lui Dumnezeu si lui Satan. Face o mare confuzie! La mine in casa nu exista carte care sa propovaduiasca alte religii. Avea nevasta mea o carte "Codul lui da Vinci". Voia să o citească. Am aruncat-o in cosul de gunoi. Astea sunt carti eretice”, a mai adaugat Gigi Becali.


                                                              sursa foto: fanatik.ro


loading...