loading...

miercuri, 21 decembrie 2016

Politia din Marea Britanie va bloca accesul la strazile din jurul Palatului Buckingham.

Conform agentiei Reuters, politia din Marea Britanie va bloca temporar accesul la strazile din jurul Palatul Buckingham din Londra, resedinta reginei Elisabeta a II-a, pe fondului riscului terorist aparut dupa atacul din Berlin.

Politia Metropolitana din Londra a comunicat ca in felul acesta  se va testa planul de inchidere a strazilor din jurul palatului, timp de două ore pe zi, pe o perioada de de trei luni, pentru a proteja multimile care se aduna in zilele cand are loc Ceremonia de schimbare a garzii, din afara Palatului Buckingham.

„Inchiderea drumurilor, care era planuita deja de ceva timp, reprezinta o masura preventiva si nu are legatura cu servicii anume de informatii”, a comunicat Poliţia.

Marea Britanie se gaseste sub incidenta celui de-al doilea mare nivel de amenintare terorista. La inceputul lunii decembrie, seful serviciilor de informatii din Marea Britanie a declarat ca Stat Islamic se foloseste de conflictul din Siria pentru a planui atacuri teroriste impotriva statului britanic si aliatilor acestuia.
  

Niciun comentariu:

loading...