loading...

miercuri, 21 decembrie 2016

Propunerea de prim-ministru din partea PSD-ALDE este Sevil Shhaideh! Sevil Shhaideh este NOUL PREMIER propus de PSD.

UPDATE: Presedintele tarii a refuzat aceasta recomandare.

Sevil Shhaideh este propunerea de premier PSD pe care Liviu Dragnea a facut-o astazi presedintelui Klaus Iohannis, la consultările de la Cotroceni. Sevil Shhaideh este o apropiată a lui Liviu Dragnea.

Dragnea a spus că nu are nicio relaţie de rudenie cu Sevil Shhaideh si ca aceasta este membră a PSD din 2015.

Presedintele PSD a spus ca o recomanda pe Shhaideh pentru aceasta functie tocmai "capacitatea de munca, stiinta administratiei, viziunea de dezvoltare" si cunoasterea "activitatii tuturor ministerelor".

”Sevil Shhaideh  a fost timp de aproape 20 de ani director de servicii în Consiliul Judetean Constanta, iar din 2012, după numirea lui Liviu Dragnea la conducerea MDRAP, a fost secretar de stat în acest minister” relateaza ziarul Gandul..

"Am avut o sedintă scurta a CExN al PSD. Am primit mandat de la colegii mei sa fac o propunere presedintelui României pentru un candidat de prim-minstru din partea PSD, sustinut si de ALDE, intreaga coalitie de guvernare, propunere pe care o voi face drect presedintelui României si pe care o voi anunta la conferinta de presa de dupa consultari".


Sevil Shhaideh are 51 de ani, iar în 1987 a absolvit Academia de Stiinte Economice, Facultatea de Planificare Economica si cibernetică. In 1995 şi 2001, ea a obtinut specializarile: expert în administratie publica si manager ONG la organizatia internatională USAID din Statele Unite ale Americii, iar în 2003 a primit titlul de auditor în urma unui curs susţinut la TUV Institution, potrivit CV-ului sau publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării.


Niciun comentariu:

loading...