loading...

sâmbătă, 13 august 2016

Rusia şi Serbia intenţionează intensificarea cooperării în domeniul militar.

   Conform agentiei Tass, Administratia presedintelui Vladimir Putin, anunta ca  Rusia si Serbia intentioneaza sa sa intensifice cooperarea in domeniul  militar.
   Ministerul rus al Apararii transmite ca seful Statului Major al armatei ruse, Valeri Gherasimov, s-a intâalnit vineri cu omologul sau sarb, Ljubis Dikovici, pentru a lua in discutie probleme legate de securitatea internationala si intensificarea cooperarii militare bilaterale dinte cele doua state.
   "Cei doi oficiali militari au avut un schimb de opinii despre probleme internationale urgente si despre securitatea regionala; s-a discutat despre cooperarea bilaterala la nivel militar şi în domeniul industriei de aparare", precizeaza Ministerul rus al Apararii.
"Dialogul a confirmat angajamentul reciproc pentru dezvoltarea relatiilor dintre Rusia si Serbia", subliniaza aceeasi institutie.
   Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, va avea o întrevedere cu omologul sau din Serbia, Zoran Djordjevici, care se afla acum  in vizita la Moscova.


                                                                 Sursa foto:mediafax
loading...